Limba română, întrebare adresată de budilaura32p2ahif, 8 ani în urmă

Am neboie de un referat despre drepturile copiilor din africa vă rog frumos .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefandolghii01
4

Răspuns:

Copiii din africa trebuie ingrijeti si paziti de animale salbatice deoarece ei sunt viitorul africanelor si daca ei vor muri, rasa lor va disparea de pe pamant. -Concluzia mea este ca trebuie sa primim toate rasele de oameni in lumea noastra, atunci si ei ne vor primi in tara lora. SPER CA TE-AM AJUTAT


stefandolghii01: Multumesc pentru inima
Răspuns de sporttennis26
3

In AFrica copii n-au libertate pana la 25 de ani. Caolo copii trebuie sa se supuna parintiilor. In unele triburi daca baiatul vreau sa mearga de acasa si sa nu se supuna parintiilor, trebuie sa se lupte cu un leu. Doar asa isi obtin idependenta de parintii lor.

 Acolo copii parintilor nici odata nu zic "nu vreau" sau "lasa-ma".Copii sunt foarte consiinciosi si vreau sa-si ajuta parintii chair si daca sunt saraci.

 Drepturilor acelor copii sunt foarte putini dar si pe care le au trebuie sa se bucure de ele.

 Baieti nu au aceeasi drepturi ca fetele. Baietii trebuie sa-si urmeasca tatii, iar fetele mamele. Eu trebuie sa asculta de ei.

Ei au dreptul de a avea familie, sa se joace, dar sa-si ajute si parintii. Daca au haran au dreptul de a se hrani, au dreptul de a bea apa, au drpetul de asi lasa familia si sa plece in alte tari, dar acolo trebuie sa se ingrijeasca singuri.

 Din aceste motive copii din Africa sunt foarte harnici, bun la suflet, constiinciosi, dar si ascultatori.


budilaura32p2ahif: Multumesc
sporttennis26: Cuplacere!
Alte întrebări interesante