Limba română, întrebare adresată de piticaindrazne, 9 ani în urmă

am neevoie urgent de o compunere despre o fetita si un baietel dupa datele ;o fetita vru sa se apuce de pictat dar cand ajunse in camera erau culorile pe jos,vazu k este fereastra deschisa se uita pe geam si vazu un baietel in copac,striga la el sau il certa el nu o asculta ,fetita se duse la el si il certa.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexandra8910
1
O fetiță de vreo 6 ani ca orice copil avea multe vise ; printre care unul dintre ele era sa ajungă o renumita pictoriță .Așa ca fetiță economisi fiecare bănuț din alocația pe 6 luni și la final își cumpăra un șevalet și un set de pensule și culori .
Într -o zi fata se întoarse de la școală si își zări culorile pe jos iar șevaletul și pensulele lipseau !
Fetiță era îngrijorată pana când a văzut ca geamul era deschis și de pe copacul din fata casei cobora un băiat care avea șevaletul și pensulele sale în mana !
Pana la urma fetiță își alarmă părinții și aceștia reușise sa l prindă pe acel băiețel înainte sa plece !
Ei au discutat cu băiețelul și au aflat ca provenea dintr -o casa de copii și la fel ca și fetița avea același vis .
Fetiță și părinții ei l -au ajutat și i-au cumpărat băiatului un set de pictura și I-au găsit o familie dispusa sa -l adopte ....
Totul a fost foarte frumos ,însfarsit băiatul avea o familie și în ani el și a dezvoltat și perfecționat hobby -ul
Astfel ,acum ,după 15 ani băiatul a ajuns un pictor de succes și este extrem de cunoscut ....iar fetiță și -a ales alta meserie însă continua sa mai picteze cu aceiași măiestrie.
Alte întrebări interesante