Limba română, întrebare adresată de moldtelecom12345, 9 ani în urmă

AM NEVOE DE O COMPUNERE DESPRE DOCTOR 1 INTREBARE CE CALITATI SA-TI REALIZIEZI VISUL


Masterclass: copunerea sa fie visul meu sa fiu doctor da?
Masterclass: cum sa il realizes?
Masterclass: ca nu prea am inteles

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Masterclass
1
Doctor Chirurg..
Doctor sa devii e ceva complicat.Dar ca sa devii trebuie sa ai 12 clase terminate si media mai mica de 9,35 sa nu fie.Trebuie sa stii chimia la perfectie.Matematica iti v-a trebui ca fara ea nu vei putea sti de unde pina unde trebuie sa ii tai pelea pacientului.Nu orce om doreste sa fie doctor.Acum la noi mai multi oameni sa angajeaza la lucru dar nu stiu ce sa faca si cum sa incepa.Nici un om nu doreste sa invete 4 ani de meseria aceasta si inca 2 recapitulare.Toti cred ca daca vor invata 6 ani o sa fie batrin deamu cind v-a termina.Gresit nu o sa fii batrin tine minte 3 cuvinte:Viata merge inainte..E complicat visul meu .Dar orcum cind voi fi mare precis chirurg voi deveni.

Masterclass: Sper ca te-am ajutat..
Masterclass: daca mai ai nevoie de ajutor scrie-mi si eu te voi ajuta ..
Răspuns de Adrian7711
2
Dacă, însă, acest gând a persistat în mintea ta și ai început să iei în considerare o carieră în acest domeniu, dar nu prea știi în ce constă, ori poate vrei să afli mai multe, continuă să citești!

În general, persoanele pasionate de medicină știu acest lucru din copilărie. Ei aleg să se joace „de-a doctorul” mai des decât alți copii, sunt mai fascinați de instrumentele din cabinetul medical decât cei de aceeași vârstă și își „terorizează” adulții făcându-le controale medicale…
Desigur, aceasta nu este o regulă. Poți să îți dai seama că dorești să devii medic pentru că dorești să ajuți oameni ori pentru că vrei să activezi într-un mediu care te provoacă constant sau, poate, pentru că te fascinează corpul uman, limitele lui, abilitățile lui și, de ce nu, chiar biologia și chimia, ca și materii.

Adrian7711: Primesc coroana?
Alte întrebări interesante