Studii sociale, întrebare adresată de shadow562422, 8 ani în urmă

am nevoide de ajutpr la un proect cu stop bullingul​


nlia24633: si ce vrei sa fac mao exact?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
4

Bullying-ul fizic aici sus Bullying-ul verbal

Bullying-ul este o acțiune care produce injurii celorlalți efectuată în mod repetat, care se poate manifesta fizic, prin agresivitate fizică sau psihologic, prin producerea unor daune emoționale. Instrumentele acestui fenomen sunt cuvintele, acțiunile sau excluderea socială.

Bullying-ul este considerat o formă de violență fizică și psihologică, o conduită intenționată care vizează producerea unor prejudicii (rănire, distrugere, daune) unor persoane (inclusiv propriei persoane), cu diferite cauze care determină noi forme de violenta.

Anexe:
Răspuns de Utilizator anonim
2

Stop bullingul

Fiecare dintre noi am auzit ce este bullingul și cine îl practică, dar nimeni nu s-a gândit ce simte un copil care este victima lui.

Da, trebuie stopat bullingul în școli, prin formarea de grupuri mici de elevi în mod anonim, care să observe și să anunțe imediat pe un șef antibuling.

În fiecare clasă este bine să fie o cutie poștală încuiată, iar cei ce sunt agresați verbal sau fizic să pună bilețel cu numele agresorului.

În fiecare școală să existe afișe cu texte și poze edificatoare de bulling ce a fost descoperit în alte școli, dar fără ca să se știe cine este victima.

Psihologul școlii să vorbească des la ora de psihologie despre acest flagel, iar dacă observă elevi cu un comportament ce ar fi datorat bullingului, atunci el trebuie să anunțe directorul școlii pentru anchetă.

Bullingul este prezent și pe internet, însă în acest caz este mai greu de depistat dacă nu apar clipuri.

Oamenii cu putere în stat ar trebui să inițieze legea bullingului, astfel că cei ce îl practică să primească și ei consiliere psihologică și mai ales să fie cunoscuți pentru a li se duce această dorință de a face rău fără a câștiga nimic în loc.

Alte întrebări interesante