Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

AM NEVOIE DE ACEASTA COMPUNERE FOARTE URGEENNNTTTT! DAU COROANA​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de porecla7
1

Răspuns:

Cartea este acea sursă fără de care omenirea nu ar putea exista. Cartea poate fi considerată un depozit al inteligenței omenești , conținând în filele ei cunoștințe , sensibilități și emoții. Ea este o comoară fără de preț , care adună cele mai frumoase gânduri ale autorilor pe care cititorii le pot folosi.

O carte de care ne îndrăgostim ne dă sentimentul apartenenței la lumea întreagă. Nimeni nu este singur atât timp cât visurile și eforturile de a le împlini pot fi împărtășite cu oameni de pe orice continent și din orice timpuri

Și viața noastră este o carte care se scrie în timp ce pășim pe spațialitatea timpului . O carte pe care ușor , ușor se așterne praful și nimeni nu mai are curajul să o deschidă. mi place să citesc foarte mult , mintea mea încercând să înțeleagă lucruri ce depășesc palpabilul.

Cartea reprezintă unul dintre cele mai mari talismane ale sufletului , ea ne deschide mintea și sufletul spre lumi nebănuite , ne învață să privim dincolo de aparențe , să punem în evidență doar laturile bune ale oamenilor , să citim printre rânduri , să vedem esența , să fim emotivi, să visăm și cel mai important lucru să iubim.

Explicație:

Sper ca te am ajutat !

Alte întrebări interesante