am nevoie de acest exercițiu
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
1. a)6
b)1,5
c)-3
2. a)2
b)0,5
c) 0
Explicație pas cu pas:
f(x) = -3x + 1,5
1. a) f(-1,5) = -3 × (-1,5) + 1,5 = 4,5 + 1,5 = 6
b)f(0) = -3 × 0 + 1,5 = 1,5
c)f(1,5) = -3 × 1,5 + 1,5 = -4,5 + 1,5 = -3
2. a) f(x) = -4,5
dar f(x)=-3x + 1,5 => -3x + 1,5 = -4,5 | -1,5 / (-3)
x = -6/-3 = 2
b)f(x) = 0
f(x)=-3x + 1,5 => -3x + 1,5 = 0 |-1,5\-3
x = -1,5/-3 = 0,5
c) f(x) = 1,5
f(x)=-3x+1,5 => -3x + 1,5 = 1,5 | -1,5/-3 => x =0/-3 = 0
Alte întrebări interesante
Franceza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Germana,
8 ani în urmă
Ed. muzicală,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Franceza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă