Chimie, întrebare adresată de marilenaajutoor, 9 ani în urmă

am nevoie de ajutoor ..trebuie sa gasesc metode naturale pentru cresterea parulului
va rooog ,,,,,....


AuroraF: Doamneee, la ce materie vi se cere asta ? :)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TeoDorra
2
Toaca marunt o ceapa dupa care o pui in samponul pe care il folosesti in mod obisnuit, las-o la macerat 15 zile, dupa care foloseste samponul in acelasi mod ca de obicei. Acest amestec nu numai ca va ajuta la o crestere rapida a parului, dar ii va da si stralucire.

Inainte de a-ti spala parul, realizeaza un amestec din parti egale de suc de lamaie si suc de ceapa. Cu amestecul obtinut maseaza-ti scalpul. Parul va creste mai repede, iar parul subtire se va intari.

Dupa ce te-ai spalat parul cu sampon, foloseste un amestec de aloe vera si miere. Stoarce trei felii de aloe vera si amesteca „gelul" obtinut cu cateva picaturi de miere. Maseaza scalpul cu acest amestec si dupa 20 de minute, clateste parul.




TeoDorra: coronita?
marilenaajutoor: dap ..
Răspuns de AdinaDina
2
masti pentru par din plante naturale(gasesti o multimea), sa nu-ti tragi parul si sa nu-l piepteni excesiv, sa-l ingrijesti (il speli, il piepteni), cand il speli incerci sa folosesti un sampon mai bun, sa ai o alimentatie sanatoasa (vitaminele si mineralele ajuta la cresterea parului), sa ai o viata linistita ( fara stres)

marilenaajutoor: nu imi trebuie mie ..imi trebue sa fac un referat ,,....
marilenaajutoor: .........
marilenaajutoor: multumesc .
Alte întrebări interesante