Limba română, întrebare adresată de AntoniaMaria2006, 9 ani în urmă

am nevoie de ajutor!! Am un tex de facut cu titlul " Familia mea" ( an un frate mare, o mama, un tata) trebuie de 10 enunturi... Va rog repede!!!!!!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreyka0411
2
Sunt foarte fericit ca am un tată o mama Si un frate mai mare!! Imi iubesc părinții mult ca me-au dat viață si fratele mai mare ca participă la educația mea. Ei sunt totul pentru mine! Cine are un tata, o mama, un frate si o sora e foarte bogat!! Aceasta este bogăția cea mai mare a omului!

andreyka0411: Si coroana?
AntoniaMaria2006: mai scurt hahaha
AntoniaMaria2006: nu mai conteazascuze
AntoniaMaria2006: nu mai comteaza scuzi mua
Răspuns de ALEXANDRA8LOVE8FIFI
2
familia mea este formata din:frstele meu(nu stiu cum il cheama),tatal meu(nu stiu cum il cheama)si mama mea(nu stiu cum o cheama)mama mea(o descri)este....are ochi...parul ei este... are...ani.fratele meu(il descri)este...are ochi...parul lui este de culoare...are...ani,iar tatal meu(il descri)
imi plac svtivitatile......sa le fac impreuna cu ei.mie imi place cel mai mult....la fel ca si tata(am dat un ex.)msncarea favotia a lor este... .dar mue nu imi place.... pentru ca mie imi place.... .fratele meu si cu mine avem un animal.un...... .pe el/ea o/il cheama..... . il/o iubim mult.
ne iubim familia.ei ne iubesc pe noi.
Alte întrebări interesante