Am nevoie de ajutor la aceasta problema, repede
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
m=-1
n=-5
Explicație pas cu pas:
Îl aflăm mai întâi pe x, adunând primele două ecuații, și astfel scăpăm de y:
3x=9
x=3
De aici rezultă, înlocuim:
x-y=2
3-y=2
y=1
x=3
y=1
Înlocuim cu aceste valori în avalorilea sistem, și ne rămâne să-l aflăm pe m și n:
3m+3=0
3m=-3
m=-1
6+n=1
n=-5
m=-1
n=-5
crazyshiba:
mulțumesc mult
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă