Engleza, întrebare adresată de mihaibarbascu7, 8 ani în urmă

AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT !!!
DAU COROANĂ !!!



Un eseu care să explice dacă sunteți de acord sau nu cu următoarea afirmație: Ar fi mai bine ca elevii să fie învățați acasă online, în loc să meargă la școală. Scrie-ți eseul (120-180 de cuvinte).​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Răspuns:

A învăța online poate e ușor pentru mulți, mai ales în situația în care știi să-ți gestionezi timpul în favoarea ta, astfel ca tu să ai de câștigat din asta, însă oamenii care știu să-și gestioneze timpul nu sunt mulți, iar marea majoritate nu acorda suficientă importanță sistemului de învățare online. Consider că a merge la școală este mult mai bine, reușind prin acest mod ca toți să-și păstreze atenția cuvenită.

Pe de o parte, consider ca atunci când mergi la școală zilnic și te afli în fața profesorului, fără a te ascunde în spatele unei camere, este mult mai bine mai ales pentru tine. Atâta timp cât știi ca e un profesor în fața ta, esti mult mai motivat să înveți și să te pregătești, pentru că știi că există posibilitatea sa fii ascultat și să nu mai ai alte surse prin preajma ta.

Pe de altă parte, consider că atunci când te afli în fata profesorilor, reusesti sa-ti menții atenția mai mult timp, să înțelegi ceea ce acesta are de spus. Cu cât ești privit, cu atât esti nevoit să-ți menții atenția pe o durata mai lunga de timp, nefiind în spațiul tau propriu unde poți fi foarte comod.

Așadar, consider că elevii ar trebui sa meargă la școală. Școala este locul în care iti creezi cele mai frumoase amintiri, locul care ar trebui sa reprezinte a doua casa, și, mai ales, locul în care poți învăța ceea ce ar putea constitui, mai târziu, cariera ta.

Alte întrebări interesante