Limba română, întrebare adresată de ioanastirbu, 8 ani în urmă

Am nevoie de asta,urgent!!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ionelatodireasa2
0

1. Tom a reușit sa il păcălească pe Ben.

2.Era o dimineață linistită, până cand veni mătușa Polly,cu o veste rea pt Tom. Băiatul trebuia sa vopseasca gardul. Ca vroia sau nu,trebuia sa o faca. Se apuca el de vopsit 1,2,3,4,5...bucăți, până cand veni cineva. Era Ben, prietenul lui Tom. Vazandu-l așa supărat, il întreba ce are. Tom ii raspunde ca e obligat de mătușa sa Polly, sa vopseasca gardul. Mai stau ei la bârfe, până când îl întreabă pe Tom daca poate si el sa il ajute. Tom, ii zise ca mătușa Polly s-ar supăra. Ben insistă, spunandu-i ca ii da un măr. Tom, băiat deștept, acceptă, si se puse sub un copac la umbra, privind-ul pe Ben cum face treaba in locul său.

3.Tom era posomorat deoarece trebuia sa vopseasca gardul mătușii Polly.

4.Era o zi frumoasa si linistită. Vine mama deodată si imi spune sa o ajut cu treaba, căci vin musafiri. Eu bine înțeles că nu vroiam dar nu aveam de ales.

5.Ben vroia si el sa vopseasca gardul, deoarece era curios cum era.

6.Eram pe afară, cu 2-3 prieteni. Eu aveam o pungă de bezele. al 2 lea prieten una de chipsuri, iar al 3 lea de jeleuri. Eu am terminat primul de mâncat. Si ma plângeam ca imi era foarte foame. Ei mi-au dat de la ei mâncare. Si uite asa i-am păcălit.

7.Tom l-a păcălit pe Ben, nebagandu-l în seama, si prefacandu-se trist.

8.Da, am păcălit. Vărul meu are o trotineta electrica. Iar pe mn nu ma lasa. Dar eu șmecher/a ma duc la unchiul meu, spunând că nu ma lasa in pace. Vărul meu fiind certat, cedează si ma lasa pe mn.

Asta este rezolvarea. Sa stii ca toate întâmplările sunt trăite le mn, si reale. Poti sa mai modifici.


ioanastirbu: mulțumesc
ionelatodireasa2: cpl
Alte întrebări interesante