Limba română, întrebare adresată de incognitodrs96, 8 ani în urmă

am nevoie de discurs sfarsit an scolar clasa a 5a.pls rapid

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ana267655
1

Răspuns:

buna ziua, eu ma numesc.............

pentru mine clasa a5 a, a fost un an de distractii, informatii importante si in general un an pe care nu l consider un an irosit. vreau sa le mai multumesc si profesoriilor mei, care m au ajutat sa inteleg materia pe acest an si m au incurajat sa continui. acest an a fost si primul in care am avut mai multi profesori si nu doar unul, a fost greu la inceput dar m am obisnuit. îmi respect toti profesorii si vreau sa le mai multumesc o data. multumesc pentru acest an frumos si implinit din viata mea


incognitodrs96: ms mult .pupy
ana267655: n ai pt ce!
Răspuns de Utilizator anonim
1

Răspuns:

~Buna ziua dragi colegi,profesori ,diriginti etc

Asi vrea in primul rand sa multumesc profesorilor pentru rabdare si ca  ne-au ajutat in acest an scolar sa invatam cat mai bine.

In al doilea rand ,asi vrea sa le multumesc colegilor cu care am plans imreuna ,ne-am distrat impreuna .....care mi-au  fost alaturi mereu.

Si nu in ultimul rand,ii multumesc doamnei/domnului diriginte pentru dragoste si rabdarea care a avut-o cu noi si de bunatatea de care a dat dovada.

Le multumesc profesorilor si colegilor pentru anul minunat pe care mi l-au facut si de care am avut parte in acest an de clasa a 5-a. Sper sa fie asa si anul viitor!~

Explicație:

~Sper ca iti place!~

Alte întrebări interesante