Studii sociale, întrebare adresată de suzi123, 9 ani în urmă

am nevoie de dovezi prin care sa demonstrez ca nu exista Dumnezeu ....ma ajutati va rog?


TheReaper: doresti ceva complex
TheReaper: sau pe scurt?
suzi123: nu conteaza
TheReaper: ok
TheReaper: ma ocup...

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TheReaper
1
Omul, vesnic curios, a fost intotdeauna dornic sa afle tot ce este de stiut. Uneori din dorinta de a avea un raspuns, l-a creat el insusi.
Exista sute de zeitati in aceasta lume... exista o probabilitate de mai putin de 10% ca unul sa fie real. Acum o sa ma axez pe cei cunoscuti ca "sfanta treime, aka dumnezeu, aka iisus/emanuel.
Deci cel mai bun mod prin care pot sa ma argumentez, este chiar cartea sfanta: "Biblia". Defapt... pot oferi un argument ce nu poate fii contracarat de catre nici un altul: Evolutia- in lume, >50% din crestini sunt de acord cu evolutia. Luand in considerare nenumaratele dovezi ale evolutiei omului, nu prea exista argumente impotriva evolutiei. Deci, odata ce evolutia a fost acceptata si inteleasa, creationismul iese din discutie! conform bibliei dumnezeu la creat pe om in starea lui actuala, deci prin demonstrarea ca aceasta nu s-a intamplat am eliminat si creationismul si aceasta religie.
2. Nenumaratele erori din biblie, cum ar fii ca soarele a fost creat dupa plante si animale, lumina si caldura ajung la pamant in cativa ani, in decursul,acelor ani pe pamant ar fii la fel de rece ca pe pluto, asta facand viata imposibila pe pamant.

Pentru a aduna informatii si experienta, te invit pe "Grupul Ateilor Romani De Pretutindeni" pe facebook. Eu acolo mi-am gasit sustinere la inceput. BTW scuze pt exprimare, imi faceam tema la romana si sunt distras(am si 14 ani...)
Sper ca te-am ajutat!

TheReaper: sau in caz ca esti crestin si ai nevoie sa te mentii, ar trebui sa stii ca Hawking nu elimina complet existenta unei forte superioare. aceasta are o probabilitate de 5-10% dar probabilitatea ca acela sa fie dumnezeul tau este de 0,01%
TheReaper: Though i hope i enlightened you
suzi123: mersii :*
Alte întrebări interesante