Limba română, întrebare adresată de stefanialungu1221, 8 ani în urmă

Am nevoie de el maine. va rog frumos!!!
rezumat film a silent child. dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariaafrasiloae0
0

Răspuns:

Libby (Maisie Sly) este o fetiță surdă de 4 ani, care locuiește cu părinții ei din clasa de mijloc și cu doi frați mai mari, care aud, în casa lor fantezoasă din Anglia.

De-a lungul filmului, puteți vedea o luptă evidentă, care se întâmplă cu mulți copii surzi din întreaga lume: Libby se află în propria ei lume tăcută și nu este capabilă să comunice cu niciunul dintre membrii familiei ei.

Și nici unul dintre ei nu cunoaște limbajul semnelor

Sunt destul de relaxați și dezinvolti, deoarece se așteaptă ca ea să poată citi totul pe buze (pentru că se pare că o face atât de bine).

Deci, în ceea ce îi privește, totul este bine și este o familie fericită.

Libby se simte retrasă și abia îi răspunde mamei ei Sue (Rachel Fielding), care este dornică să o facă și ea să vorbească.

Așa că aduce o profesoară/asistent social grijuliu, Joanne (Rachel Shenton), pentru a o ajuta.

Personajul lui Rachel Shenton, Joanne, din Copilul tăcut. Personajul lui Rachel Shenton, Joanne, a sosit să o ajute pe Libby

„Nu avem așteptări mari”, a spus tatăl lui Libby când a întâlnit-o pentru prima dată pe Joanne la ieșirea din casă, spre dezaprobarea ei și privirea încruntă.

Dar Joanne (Rachel Shenton, care este și scenaristul acestui film și soțul ei, Chris Overton, care este regizorul) construiește încet o relație cu Libby și îi oferă un mod de a comunica prin semnătură.

De-a lungul timpului, Libby se transformă într-o fată mai încrezătoare și mai fericită. Probabil pentru prima dată în viața ei, ea este capabilă să se conecteze cu cineva din lumea ei tăcută ca niciodată înainte

Și, în ciuda faptului că este o persoană cu auz, care poate semna, Joanne a dezvoltat o legătură strânsă cu Libby și continuă să încurajeze predarea lui Libby cu limbajul semnelor.

Dar mama lui Libby, Sue, are alte planuri.

Inițial, Sue spera s-o facă pe Libby să vorbească „pentru că poate să citească buzele bine”. Deci faptul că semna în loc să vorbească nu a mers bine.

Joanne a avut o luptă pe mâini pentru a încuraja utilizarea limbajului semnelor pentru a se asigura că Libby are aceleași oportunități în viață ca toți ceilalți.

Și numai prin semnare se poate simți apoi inclusă.

Dar Sue nu putea și nu voia să vadă asta și, în schimb, a insistat să meargă la o școală de masă fără sprijin de specialitate.

Când am vizionat pentru prima dată trailerul, am avut senzația că va rezona cu mine într-o formă sau formă, chiar dacă nu am semnat niciodată în copilărie (nu am simțit niciodată că trebuie să învăț).

Nu am avut aceeași izolare acasă și la masă cu familia, întrucât mediul liniștit mi se potrivea și îmi permitea să comunic cu ei.

Este o poveste complet diferită în medii aglomerate, cum ar fi conferințe și petreceri. Uneori mă îndrept în lumea mea, împreună cu scoaterea telefonului și derularea fluxurilor Twitter.

Întrucât sunt singura persoană surdă din familia mea, le este imposibil să înțeleagă sau să simtă pe deplin prin ce trec. Chiar și după mulți ani, trebuie să-i educ și astăzi.

Dar cel puțin ei o înțeleg la un anumit nivel și m-au susținut în fiecare zi și până astăzi.

Explicație:

Răspuns de KingDev
1

Răspuns:

O scurtă poveste inspirată din viața reală. Acțiunea se concentrează în jurul unei fetițe surde, în vârstă de patru ani, pe nume Libby, care trăiește într-o lume a tăcerii (într-un sat din Anglia), până când un asistent social o învață să comunice. Viața copilului se schimbă; dintr-o carapace a tăcerii, Libby ajunge să comunice cu toată lumea.


KingDev: coroana pls
KingDev: :)
stefanialungu1221: este unul mai bun, dar iti dau 5 stele si 1 multumesc
KingDev: ms
Alte întrebări interesante