Limba română, întrebare adresată de muresboss24, 8 ani în urmă

Am nevoie de o compunere cu titlul familia mea.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de animalsade11
3

Familia mea


Familia este cel mai de pret lucru.

Mama cea dintai prietena,este femeia care ti-a dat viata si datorita ei, te-ai nascut.Mereu poti avea incredere in ea si poti sa ii spui orice te raneste la suflet..

Eu o consider frumoasa pe mama mea si sunt norocos sa am o asa mama.Intotdeauna mi-a fost la greu cand altii m-au lasat si desi,ma mai certa uneori nu incetam sa nu o iubesc.

Tatal meu este foarte harnic.Ma ajuta la teme , ca si mama.Le multumesc ca sunt alaturi de mine si niciodata nu voi ridica tonul la ei, deoarece ei m-au crescut,ei m-au educat si tot ei, mi-au spus ca pot sa am mare incredere in ei.

Imi place familia mea si o iubesc foarte mult!


Răspuns de gudorevikep5hh8j
1
Familia mea.
Îmi prezint familia numeroasă , cei care îmi dau motivatie , in fiecare zi innoroasă. Mama mea , îngera mea , care pentru mine este totul , nu as putea scrie in cuvinte cât de mult o respect , și o iubesc.Ea îmi pregătește cele mai bune delicatețe din întreaga lume. Tatăl meu care este eroul meu , este un om bun , cu un caracter splendid , meseria lui este greu , și din acest motiv timpul petrecut împreună niciodată nu este suficient. El mă ajută în teme , și special îi place Ion Creangă. Sora mea , este un deliciu , o frumusețe , care mă sprijină întodeauna. Ea îmi oferă , ajutorul maxim în câteva clipe grele , înțelegerea. Fratele meu e prea mic și nu știe nimic despre viață , dar cu timp învață tot ce e necesar , și bune și rele... Bunicii mei sunt cei mai drăguți de pe întregul univers. Ne petrecem împreună zilele libere , și ne iubim in pace și liniște.
Alte întrebări interesante