Limba română, întrebare adresată de Andreiuca1, 9 ani în urmă

Am nevoie de o compunere cu titlul PADUREA in care sa exista cat mai multe expresii frumoase (compunerea sa fie de 15-20 de randuri) Va rog am nevoie urgent!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
13
Era o zi frumoasă de primavara cand soarele stralucea ca o minge de foc pe cerul senin.Pădurea era parca magică.Copacii erau asa de frumosi cu coroanele lor verzi ornate cu flori roz.Florile multicolore umeau pământul si iarba verde era proaspăta.Păsările erau asa de maiestuase si cântecul lor răsună in toata pădurea.O zi asa de minunata de mult nu a mai fost!

Utilizator anonim: te mai ajut!
Utilizator anonim: coroana?
Utilizator anonim: îmi dai coroana?Pt ca am muncit si eu si sunt la inceput!!!
Andreiuca1: Mersi!!
Andreiuca1: Imi pare rau,am dat-o deja
Andreiuca1: Promit ca data viitoare cand ma vei ajuta ti o voi da tie
Răspuns de ancaiordache66
7
Padurea

Este iarna. Copacii sunt plini de o patura care le tine caldura. Crengile golase dau un semn de moarte crunta. Pe jos este un covor de nea. Animalele hiberneaza. Cerul este plind de fulgi de cristal care coboara incet spre mine parca vrand sa ma sufoce.
Se aude un cantec dinspre lac. Cei care canta sunt niste copilasi care sunt fericiti ca natura a fost asa de darnica si le-a oferit o joaca pe gheata bine meritata. Gheata de un cristal stralucitor care imi orbeste privirea patrunzatoare. Fulgii care sunt asezati pe gheata parca se frang de la patinele copiilor.
Iarna ne ofera o poveste foarte frumoasa.

Sper ca te-am ajutat!!!

ancaiordache66: coroana?
Alte întrebări interesante