Limba română, întrebare adresată de alexhamza, 8 ani în urmă

am nevoie de o compunere cu titlul *vecina de la doi*
15-20 de randuri
cat de rapid posibil

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de melissamariaaa
1
Vecina de la doi ....

Eram un băiat mai mereu mândru, dar destul de credul, de aceea mai toți copiii îmi spuneau că la ora 00:00 la etajul doi de sub mine se aud mai mereu sunete ciudate și toți care treceau pe acolo încremeneau sau cel puțin așa îmi spuneau copiii.
Totul a început când un vecin și fost coleg de clasă a trecut pe acolo la 00:00 și a și dispărut, stând pe gânduri și scârțâind din dinți , îmi plănuiesc să văd ce este cu adevărat acolo.
Așa că la 22 voiam să fiu gata cu treburile pe care le aveam: teme, de învățat, de citit și multe altele, apoi pe la 23 mă pregătesc să plec și fix la 00:00 mă aflam la ușă. Eram puțin panicat, simțeam că pe întreg hol se aude doar respirația mea grea, dar am spus că mai bine să nu fac ca alți copii, eu nu voi aștepta să se întâmple ceva, ci eu am să fac ceva, am sa bat la ușă. Zis și făcut, am bătut la ușă, spre surprinderea mea ușa se deschide, iar eu rămân ,,cu ochii cât ceapa” , nu îmi venea să cred, aici nu era ceva rău, era chiar vecina mea de la doi.
Acesta mă invită în casă și îi povestesc tot de unde îmi găsește și răspunsuri, ne am împrietenit și acum dau mai des pe la ea.

alexhamza: multumesc de ajutor , compunerea este foarte frumoasa!
melissamariaaa: Mulțumesc !
Alte întrebări interesante