Limba română, întrebare adresată de Georgi3346, 8 ani în urmă

Am nevoie de o compunere deosebita despre ce am simtit in cei patru ani de scoala va roggg pana vineri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Supergirl23
1

Ti-o scriu acum :)

Iata ca au trecut si acei patru ani ca vantul! Desi nu-mi place ideea sa ma despart de doamna mea invatatoare/invatator sunt nevoit/a.

Imi va fi dor de aceasta clasa,de colegii mei cei mici si de dumneavoastra...din pacate timpul acesta care ma despartea de Ciclul Gimnazial a trecut asa de repede ca o adiere de vant,iar acum voi cunoaste lucruri noi!

Desi este foarte greu,voi incerca sa nu uit ceea ce m-ati invatat si va voi tine minte mereu pe dumneavoastra domnule/doamna...

Acum cu sincera parere de rau,imi iau la revedere si voi pleca mai departe si sper sa nu credeti ca v-am uitat!

Cu parere de rau,

( Aici te iscalesti tu)

am facut-o adresata domunului/doamnei tale invatatoare.

este buna?Te-am ajutat?


Georgi3346: Foarte bina!
Georgi3346: Bine scz
Supergirl23: Cu placere :) Ma bucur sa ajut :)
Georgi3346: Foarte frumos
Răspuns de AnaTulei
1
Iată că cei patru ani s-au scurs iar de la școală numai amintiri. Parca măștia vade mica abia din rândul întâi în banca claseîn era cea mai copplicata problemă. Stăteam la tabla îngândurat și plin de ganduri dar doamna învățătoare m-a corectat și eun am rezolvat. Chiar țin minte mult scumpa mea învățătoare cum am venit la prima lecție fără cărți, ma-i scos la tablă și mi-ai scris și o mustrare era doar lectiamina dintâi. Despre prima învățătoare as vorbi un an și o vara, poate,însă timpul ne desparte.Acum patru ani sa-u scurs la răsărit după apus.Acum alți copii vor veni și pe alții ii veți iubi dar ca noi nu vor fi ,nu vor fi!
Alte întrebări interesante