Limba română, întrebare adresată de Devoir, 9 ani în urmă

Am nevoie de o compunere despre muzica


Utilizator anonim: Muzica este cea mai mare comoara din viata unui om . Este in mii de culori si imbracata in toate florile primaverii .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cooltaniastar
103
Muzica este viata mea .Nu imi imaginez ce as fi facut daca nu ar fi existat .Muzica poate fi de multe feluri : populara ,pop ,rock ,jazz etc. Cel mai mult imi place muzica pop.Ma refugiez si parca sunt intr-o alta lume datorita muzicii. Ea ma face o persoana mai buna ,mai vesela .Muzica pentru mine este totul .Ascultand muzica eu ma recreez si ma simt mai plina de viata si mult mai puternica. Muzica este vibratia sufletului frumos. Sunt cel mai mare fan al muzicii si asa va fi mereu.
Sper ca te-am ajutat si succes !

Utilizator anonim: Ai inspiratie
Utilizator anonim: mos
cooltaniastar: mersY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utilizator anonim: am vrut sa
Utilizator anonim: spun frumos
cooltaniastar: da ...nu a fost nevoie de inspiratie pentru a face aceasta mica compunere dar multumesc pentru cuvintele voastre frumoase adresate compunerii. Va pup :*
cooltaniastar: compunerea de mai sus sa stiti ca e de pe net .Am verificat :)
Devoir: da si eu :))
Devoir: nu am avut inspiratie e moment si nu am vrut sa fie de pe net dar...
Utilizator anonim: Iti place ce am facut eu ?
Răspuns de Utilizator anonim
23
Muzica este mai pre sus ca orice proverb sau ori ce suvenir antic . Muzica este comoara vietii mel si a tale ! Muzica este viata mea . Cand sunt speriata sau suparata e ma inveseleste ! Ma face alt om ! De aceea fii tu si nu uita de muzica !

Utilizator anonim: Va place ?
Alte întrebări interesante