Alte limbi străine, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Am nevoie de o compunere despre Romania in turca (daca nu,in romana ca traduc tema urgenta fiindcă fac turca în vacanta! Mulțumesc!


sabinamaria234: e ok in romana
Utilizator anonim: )) Am zis ca da

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SassyGirl
3
Romania esti țara in care locuiesc! Este o țara foarte frumoasa, iar orasele ei sunt spectaculoase. Desi nu am vizitat toata țara, operele ei sunt bine cunoscute,de exemplu Coloana Infinitului si Porta sarutului create de marele artist Brancus... Țara noastra este casa multor scriitori, artisti, actori, dar sunt si multe specii de animale care nu exista in alte țari
Deasemenea țara noastra este cunoscuta si pentru traditiile ei minunate pe care noi le respectam si in ziua de azi! Pot spune ca Bucovina are o mare varietate de traditi.
Marea Neagra este locul unde sau purtat multe batali, dar este si un loc bun de relaxare
In opinia mea consider ca Romanai este o țara "bagata" si sper ca straini sa ne viziteze țara si sa o iubeasca asa cum este ea

(Sper ca te-am ajutat)

sabinamaria234: eu ?
sabinamaria234: scuza dar nu te-ai abonat la mine !!
Răspuns de sabinamaria234
7
Romania

Cel mai dulce cuvant este tara . Tara e acel lucru care te face sa fii mandru de cine esti . Fiecare persoana are o tara natala , de unde s-a nascut . Cand apari prima oara in acest unover esti insoti de parinti intr-o anumita tara .
Tara nea este Romania . Aici am aparut eu pe lume . Aici e casa parinteasca , locuri dragi , persoane indragite si peieteni minunati .
Romania este o tara care are locuri frumoase .. munti , paduri ,rauri , lacuri , pasuni , renumita Delta a Dunari si Marea Neagra .
Are anumite asezari rurale sau urbane .Uni oameni locuiesc in asezari rurale adica in oras la bloc sau in asezari urbane la case .
Ea este un stat din Uniunea Europeana . Este situata in sud-estul Europei Centrala .
Ea are 238.391 km patrati . Are aproximativ 19,83 de milioane de locuitori .
Oameni care locuiesc in aceasta tara au diferite ocupati : politist , doctor , profesor , sau alte ocupatii.
Ca orice tara are si o capitala . Capitala Romaniei este Bucuresti . Bucurestiul este o capitala foarte frumoasa cu aproximativ 3milioane de locuitori .

Succes !!
Alte întrebări interesante