Limba română, întrebare adresată de eduarddobre1909, 8 ani în urmă

Am nevoie de o compunere in asteptarea craciunului cel putin 20 de randuri este urgent va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de acalota69
0

Într-o seara de Crăciun eu îl așteptam pe Moș Crăciun. Tot așteptam și aștepam. Nu mai venea la mine oare? Și ma gândeam ce am făcut rău și ce am făcut bine. Trebuie sa ma duc în pat și sa ma culc pentru ca următoarea zi aveam serbare la școală. Am ațipit și pane dimineața am dormit buștean. De dimineață m-am dus direct în sufragerie și chici ce am găsit sub brad. Am găsit o cutie mare. Nu știam ce era în ea. Am deschis-o.

Era o bicicleta mov superba. Mama ma strigat sa mergem la serbare. Eram pregătită. Am ajuns la școală și ne-am dus pe scena împreună cu colegii mei.Am cantat colinde și am fost foarte fericiți. L-am văzut pe Moș Crăciun si n-ea dat cadouri. Eu am primit o pereche de căști. M ajuns acasă și am dat ocol casei mele. Eram frumoasa pe bicicleta. Eu cu părinții mei am fost în parc și m-am dristat.

Mai faci tu câteva rânduri

Răspuns de iadran20003
0
In asteptarea Craciunului.
Craciunul este una dintre cele mai frumoase sarbatori romanesti si are foarte multe obiceiuri.In asteptarea Craciunului eu incepand cu vacanta de iarna am inceput sa fac pomul de Craciun impreuna cu familia imbracandul cu diferite podoabe si cu foarte multe luminite colorate.Mi-am impodobit casa cu diferite lucruri specifice sarbatorii Craciunului.Am pus beteala si instalatii peste tot.Tot in asteptarea Craciunului am primit si colindatori care ne-au cantat foarte multe colinde frumoase si odata cu venirea lor parca s-a simtit si venirea Craciunului.Am pregatit cu mama si bunica tot felul de bucate specifice Craciunului.
Si asa a trecut si Craciunul.Am facut-o de 8-9 randuri dar cand o vei scrie in caiet iti va lua mai mult.Si sper sa-ti placa.Succes!
Alte întrebări interesante