Limba română, întrebare adresată de ciochiucosmin, 8 ani în urmă

Am nevoie de o compunere in care sa ma descriu si nu prea am idei...as vrea ca aceasta sa aiba minim 1 pagina...Va rog mult sa ma ajutati ... PLS
Compunerea imi trebuie pana maine ... va rog sa fiti rapizi si sa fiti cat mai creativi , folositi cat mai multe expresii si un limbaj cat mai bogat !!! REPEDEEEE !!! NU AM NICI O IDEE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariagiurgi2007
1

( Ofera detalii in ceea ce priveste aspectul tau )

Ex: Numele meu este ........ sunt inalt / scund. Am parul ...... , ochii ...... si ( senini / intunecati ) si mereu sunt cu zambetul pe buze.

( Poti descrie cateva elemente de vestimentatie )

Ex: Totdeauna ma imbrac ingrijit si prefer imbracamintea ..... ( ex: sport , etc. ) , cu tricou de culoare deschis / inchis si pantaloni in culoare mai inchis / deschis.

( Descrierea continua oferind detalii despre insusirile sufletesti )

Ex: Sunt un prieten loial , fiindca intotdeauna imi ajut prietenii cand au nevoie de sprijin ( poti scrie o intamplare care demonstreaza ceea ce scrii ). Niciodata nu ma laud. Sunt respectuos cu colegii si cu oamenii mai invarsta. Etc.

( La final vei prezenta ce preocupari ai sau ce iti place sa faci )

Ex : Sunt un foarte bun .... ( ex: fotbalist , pictor , etc. ) totdeauda ( imi ajut echipa in competiti cu goluri , sau pictez in timpul liber , etc. ). Sunt pasionat de ...... ( ex: istorie si colectionez monede vechi ) . Fiindca imi place ( muzica )....... si sunt foarte talentat ......... ( am fost selectat in corul scolii ).

Sper ca te-am ajutat ! :-D

Alte întrebări interesante