Limba română, întrebare adresată de vodapatricia427, 8 ani în urmă

Am nevoie de o compunere in care sa ne explicam sentimentele pentru Doamna Diriginta sunt in clasa a7-a si am nevoie de ajutor...sa fie foarte lunga de ex:
-1 pagina a4
-2 pagini a4

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AisakaMiry
1
Scumpa mea dirigintă...

Îmi aduc aminte destul de bine primele mele momente cu a mea diriginta, când își făcuse pentru prima data prezenta, arătând elefand si bine dispusa dornica sa ne ia in primire in a sa inima si profesie. Doamne! Draga mea diriginta care ne tot spunea si ne certa ca nu e bine deloc când ne certam pe lapte si corn, sau când ne dam biletele in timpul orelor, sau când șoșotim pe la coltul mesii despre noile vestidin parti si calde care mai de care mai haioase , ciudate sau interesante.
Câteodată o auzeam spunând pe un ton de părinte serios:
- Daca știam ca sunteți așa de rai njva mai luam!
Si mereu discuția se termina:
-Dar va iubesc așa cum sunteți chiar daca ma mai necăjiți cateodata.
Alte ori scumpa noastră diriginta, desi cu ale sale gânduri, ne spune ale ei povesti despre viață si întotdeauna ne face sa zâmbim, sa radem, alte ori sa plângem de mila altora sau de mila noastră.
Excursiile sunt cele mai frumoase cu dansa. Ea ne duce peste tot, daca ar putea, ne ducea la fiecare colțișor al tarii noastre sa ne arate ca tara asta nu e așa de urata cum spun bătrânii.
Eu îmi iubesc mult diriginta si tare rău mi-ar părea sa nu o mai vad sau sa țin legătură cu ea si restul de colegi. Voi? Ce credeți.




Sper ca ti-am fost de ajutor, scuze dar euam trecut de perioada cu gimnaziul dar îmi place sa ajut lumea mai ales in situații de genu acesta. Sper ca îți place ^^
Alte întrebări interesante