Limba română, întrebare adresată de thezentrox90, 8 ani în urmă

Am nevoie de o compunere in care sa relatez o intamplare din copilarie dintr-o zi de primavara va rogggggg am nevoie de ea repede​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tom65
0
Salut! Ți-am scris pe foaie. Sper ca înțelegi scrisul. Spor la Scoala și primăvara frumoasa. Compunerea are in jur de 130-150 cuvinte
Anexe:

thezentrox90: Multumesc frumos, dar trebuia sa relatez si o intamplare
tom65: Oh.. scuze. Vrei sa o refac?
thezentrox90: Nu-i problema, am reusit eu cumva )) multumesc oricumm
Răspuns de catalin3689
1

Era o dimineață de primăvară atât de frumoasă încât ziceai că este un vis,dar din păcate nu era,trebuia sa merg la scoala.Nu aveam nici un chef de scoala,mai ales ca nu imi facusem tema la matematica.M-am pregatit de scoala si am plecat.

La scoala au fost toate bune si frumoase pana la ora de matematica cand,ce sa vezi,domnul/doamna(ce profesor ai tu)de m-a scos la ascultat.Eu stiam lectia,dar tema nu o facusem,asa ca am incasat un 8 frumos in catalog de care nu eram prea mulțumit.

La sfarsitul orelor,tata a venit sa ma ia de la scoala pentru ca avea sa ma duca la ziua unui prieten.

Acasa la el,pentru ca acolo isi tinea ziua,nu am fost prea multi copii,si asta m-a bucurat pentru ca aveam sa petrecem mai mult timp impreuna.Am jucat jocuri de masa,mai exact Monopoly,ne-am uitat la un film,am mai stat de vorba si asa a trecut timpul.Mai tarziu,parintii lui au venit cu tortul sa îi cantam la multi ani.Tortul a fost extrem de bun.

Se facuse seara si trebuia sa plec acasa si sa-mi fac temele.Era tarziu si nu aveam chef de nimic,dar ma invatasem minte de la ora de matematica.

A fost o zi de primavara frumoasa,dar nu am putut sa ma bucur mult de ea.

Sper ca te-am ajutat!


thezentrox90: Multumesc multttt
catalin3689: nu ai pentru ce
Alte întrebări interesante