Limba română, întrebare adresată de erikasusanup5lggs, 8 ani în urmă

Am nevoie de o compunere in care sa se relateze o intamplare, sa fie destul de lunga.
Poate fi despre orice subiect dar sa fie o intaplare fantastica
URGEEENT, va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Annabelle364
5
Lumea adancurilor

Totul a inceput intr.o vara,pe cand eu aveam 10 ani si vacanta mea deja era planificată..la marea Neagra! Cu toate ca stiam deja ca deobicei plajele sunt foarte aglomerate,eu incercam sa gasesc un moment potrivit al zilei,pentru a fi doar eu cu marea.
Deja se facuse ora 20:00 si eu tot pe malul marii eram. Privind spre mare ,ma gandeam cum e să fii o adevărată regină a marii.. deodata aud un zgomot puternic...simteam cum o creatura mirifica se apropie de mal. Parca nu imi venea sa cred! Era chiar o sirena!
Am incercat sa ma apropii cat mai usor de ea,pentru a o vedea mai bine. Vazandu.ma s.a uitat pentru putin timp la mine si mi.a întins mana. Eu nu intelegeam ce voia sa faca si mi se parea imposibil sa ma duca cu ea în adancuri,pentru ca eu nu puteam respira sub apa..
Expirand,ea mi.a invaluit capul intr.o bula de aer,si mi.a spus sa o urmez. Am intrat usor iar cand mi.am vazut tot corpul in apa,m.am simtit ca o adevarata sirena! Am petrecut o seara intreaga acolo,a fost minunat,dar alarma de la ceasul meu ma anunta ca parintii mei sunt ingrijorati,asa ca trebuie sa ma intors rapid.
Mi.am luat ramas bun de la noii mei prieteni din adancuri,promitandu.le ca ma voi intoarce cat de curand.
Mi.a placut enorm de mult aceasta vacanta,si desigur ca vreau sa se repete!
Alte întrebări interesante