Limba română, întrebare adresată de roxy1000, 8 ani în urmă

Am nevoie de o compunere la alegere cine mă ajută primește coroană+abonat+10puncte​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlexandraAsLaMate
3

Este o zi frumoasa de vara. Impreuna cu familia mea am decis sa mergem in vacanta la bunici, la tară. Am pornit la drum dis-de-dimineata si am ajuns. Acolo, bunica, o femeie blanda, cu privire duioasa ne intampina. Desi are parul carunt, o iubim foarte mult. Cand am intrat in casa, un miros de scorțișoară ne îmbie. Bunicul isi citeste linistit ziarul stând pe scaunul sau care scartaie. Cand ne observa se ridic si ne îmbrățișează. Bunica ne ofera niste fursecuri cu scorțișoară si petrecem timp frumos. Noaptea ne-am intors acasa si am ramas cu multe amintiri plăcute.

Răspuns de ilinquaa
3

Era o zi minunată de vară. Soarele își împrăștia razele prin crengile copacilor iar păsările ciripeau cu veselie. Eu eram la bunica. Aici imi petreceam de obicei vacanta. Bunica mi a pregătit o prăjitură cu ciocolată. Era delicioasă.

Spre seară, mergeam in poienita si adunam flori, ciuperci și fructe. Cel mai mult îmi plăcea ca vecinii mei imi țineau companie. Cel mai bun prieten al meu este Mihai. El sta chiar langa casa mea. Ne intelegem super bine. Bunicul lui ne a învățat să reparam diferite lucruri. Este de treaba. Iubesc vacanta de vară.

Hey, scuze daca e prea scurta. Sper ca te am ajutat in orice caz. Succes!

p.s Poti sa mai scrii tu ceva pe lângă daca e.

Alte întrebări interesante