Limba română, întrebare adresată de grigore, 9 ani în urmă

Am nevoie de o compunere pe tema ,,Familia nu judeca,ci iarta,,

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iuliksorin
9
Familia nu judecă,ci iartă
  Mulți știu că un lucru absolut necesar și fără preț este familia.
  Doar ea ne înțelege,ne ajută și ne susține.Familia este mediul în care venim pe lume, ne dezvoltăm şi la rândul nostru ne formăm o altă familie. Este locul unde găsim înţelegere, linişte şi soluţii la problemele care ne frământă. Cu condiţia ca în familie să existe comunicare, respect şi iubire.

Unii dintre cei mai importanţi factori care menţin familia unită sunt stima şi iubirea reciprocă, dorinţa partenerilor de a duce o viaţă comună, implicarea acestora în creşterea şi educarea copiilor, comunicarea autentică între membrii familiei și înțelegere. O familie armonioasă are un mod de viaţă echilibrat datorită deschiderii şi dorinţei membrilor ei de a-şi îndeplini în mod complet rolurile în cadrul familiei. Cu alte cuvinte, armonia familială este produsul unei relaţii bazate pe încredere, respect şi iubire între soţ şi soţie, părinţi şi copii, părinţi şi bunici, bunici şi copii. 
   Familia nu sunt prietenii falși sau colegii,care să te judece,să se certe cu tine,să te îndrume spre lucruri rele.Familia e UNICĂ în lume și trebuie să o prețuim!

grigore: multumesc
iuliksorin: cu placere
iuliksorin: per ca te-am ajutat
grigore: da foarte
iuliksorin: ;)
iuliksorin: succese
Alte întrebări interesante