Limba română, întrebare adresată de ionutnegulescu, 9 ani în urmă

Am nevoie de o compunere pentru ultima ora de dirigentie.Fiecare am ales cate un profesor.Eu am ales-o pe doamna de engleza.Am nevoie de o compunere pentru acesti patru ani despre ora de engleza ceva de genul ... Stiti la ce ma refer.
Sa fie in romana compunerea.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TonyMafiotu
2
Compunerea: In toţi aceşti ani de şcoală tu mi-ai luminat calea si vocabularul spre o limbă internaţională şi sper sa fiu cât de bun pot eu şi sper să ma ţin de cuvânt şi să ajung cineva sau ceva pentru omenire si să mă simt mândru ca am învățat ceva si sper sa o ţin tot așa dar dacă invăţ să nu mă las dar să fiu și eu un copil mândru de mine.Eu sunt mulţumit de mine de mine dar şi de cei care sper şi de cei care încearcă să sprijine această limbă şi eu nu renunț si nici colegii mei care încearcă o experienţă de neuitat dar şi educativă ajutătoarea în toată lumea! Pentru cei care nu știau engleza este o limba care iţi trebuie oriunde mergi în țări străine sau chiar şi în România în clasele urmatoare.Engleza, este o limbă care este de neînlocuit si respectată de mine dar şi de cei care o adoră. Coroniţă plsss

ionutnegulescu: De preferat ceva mai mult si pentru toata clasa nu doar pentru mine :D Mai lucreaza putin la ea si iti dau coronita . PROMIT ! :)
TonyMafiotu: Mai bine? :) Coronita?
Alte întrebări interesante