Limba română, întrebare adresată de ardeleanadina0, 9 ani în urmă

Am nevoie de o compunere si sa fie prezentate următoarele cuvinte moara,bani porcar,sarac,Ghita,sluga,foc,moarte. Dau coroana răspunsului cel mai bun. Va rog repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de filimonana141
1
Intr-un sat aflat la poalele unui munte, traia un om numit Ghita care nu prea avea bani dar desi era porcar si sarac era fericit deoarece avea o nevasta frumoasa si un copil asa cum nu se mai vazuse . El locuia langa o moara abandonata dar care reusise sa o puna in functiune astfel incat sa-si macine graul si porumbul . Intr-o zi trecand pe acolo o sluga a unuia dintre bogati care locuiau mai departe de sat a vazut moara si zicandusi ca oricum e abandonata a intrat in ea sa se odihneasca . A intrat in moara si a aprins un chibrit ca sa bada mai bine . Deodata slujnica scapa chibritul si toata moara i-a foc . Slujnica a incercat sa fuga dar nu a mai putut iesi . Astfel aceasta a avut o moarte oribila . 

Sper ca te-am ajutat . Coroana ? 


ardeleanadina0: Mulțumesc mult
filimonana141: Npc !! Ms de coroana !
Răspuns de tequila12345
0
Traia un om pe nume GHITA ce avea o MOARA funtzionabila si orice om venea la el fie SARAC fie bogat fie PORCAR oricine era multzumit de munca morarului.Morarul facea BANI in fiece zi.Peste o saptamina din pacate l-a doborit MOARTEA.Putini ce spunea ca va da de FOCUL iadului.Din fericire moara a ramas funtzionabila si buna iar de ea avea grija feceorul morarului.


tequila12345: Scuze ca nu e prea reushita...
Alte întrebări interesante