Limba română, întrebare adresată de cocamirela3197, 8 ani în urmă

Am nevoie de o comupunere cu titlul Secretul unei carti de cel putin 25 de randuri in care sa se gaseasca 3 epitete 3 comparatii 3 enumeratii si 3 repetitii. Va rogggg dau coroana!!!!!!​


biji1011: ma poate ajuta cineva??
biji1011: va rog dau coroana și ma abonez!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de roxymary2007
2

Răspuns:

Secretul unei cărți

În ziua de luni a anului 1998 am gasit o carte in biblioteca de lângă rau care in deosebire de celelalte avea un titlu anume , se numea ,, Ce se poate ascunde într-o carte necitita " , coperta era mai frumoasa ca soarele dimineata , desenul de pe ea era mai frumos ca orice alt tablou facut de un pictor si avea o strălucire mai tare ca luna .

Acum suntem in anul 2020 iar cartea aceea ma facut sa incep o viata de scriitor, mi-a dat o gramada de emotii : tristete , amuzament , bucurie si intr-un final ma facut sa imi placa viata de a scrie o carte .

Intr-adevar in viata de scriitor te simti putin singur,singur de-a binelea , deoarece ai sa stai atât de mult cu pana in mana si cu cerneală lângă tine încât o sa uiti ca ai prieteni , dar este atât de frumos sa iti vezi propria carte in raftul bibliotecii încât o sa uiti de toate necazurile care iti stau pe cap .

(găsești tu figurile de stil , nu stiu daca sunt chiar 3 din fiecare )


cocamirela3197: multumesc
cocamirela3197: dar cum dau coroana
cocamirela3197: ??
Alte întrebări interesante