Limba română, întrebare adresată de fl0ry, 9 ani în urmă

Am nevoie de o descriere imaginara,de 80-150 cuvinte,a unui orasel din Oceanul Atlantic ,stapanit de Zeul Poseidon si de sirene,Va rog este urgent!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de transalextravelAlex
1
Oraselul din mijlocul Atlanticului este unul minunat dar cu un trecut destul de trist. S-a intameiat pe data de 15 aprilie 1912 dupa scufundearea navei pachebot Titanic. de, exact Titanicul s-a lovit de un nemilos icebearg pe data de 14 aprilie 1912, ora 2:40. Dupa ce s-a scufundat complet, nava a fost reconstruita de catre zeul Poseidon iar acesta a format un orasel pe blestematul vas care a luatviata a 1514 persoane.
Deci Poseidon a ridicat un frumos orasel invizibil pentru cei vii, care adaposteste 1514 de suflete. Acel oras are gradini, chiar si o primarie aflata in cabina fostului capitan al navei.
Oamneii sunt fericiti au joburi bine platite si toti sunt prieteni intre ei.In acel orasel nu exista ura sau dusmanie cum sunt in orasele noastre.
Orasul titanic este unul PERFECT!

Sper ca te-am ajutat!!!

fl0ry: i-mi trebuia descriere,nu informatii ,cum arata orasul ,cum erau casele,daca era pace,daca erau fericiti,ce fel de animale se gaseau... ceva de genu, nu zic ,ca ,caompunerea nu e buna ,dar nu asta e cerinta
transalextravelAlex: ok incerc sa te ajut si imi pare rau ca nu am putut pana acum
fl0ry: ma poate ajuta altcineva?
fl0ry: multumesc
fl0ry: ca sa nu zici ca sunt rea
fl0ry: si ca nu apreciez ca tu ai pierdut timp
Alte întrebări interesante