Limba română, întrebare adresată de saracalexia79, 8 ani în urmă

Am nevoie de o fișa de lectură...
Poveste:Poveste Fără Sfârșit
De precizat!!!
CE MI-A PLACUT
CE NU MI-A PLACUT
CE MA FACUT CONVUZ/Ă
PERSONAJELE
POVESTIREA POVESTITA PE SCURT
DE CE RECOMAND CARTEA
DAU COROANĂ ȘI 100 DE PUNCTE ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tomageorgescudaniela
1

O carte nemaipomenit de interesantă. Mi-au plăcut călatoriile la care participă Atreiu și Bastian. de altfel, mi-a plăcut faptul ca aceasta carte este aventuroasă

nu mi a plăcut faptul că este prea amănunțită

atât de în detaliu a fost cartea încât m-am pierdut în amănunte

personajele

atreyu

bastian

dragonul

imparateasa

carl

recomand cartea pentru cei curioși, pentru ca aceasta carte te lasă fără întrebări, raspundadu ți la ele, prin detaliile și explicațiile acestei cărți.

 Un băiețel de unsprezece ani a scăpat de un coleg și s-a ascuns într-un anticariat deținut de un domn bătrân. Când era la telefon, băiatul a observat că numele unei cărți i-a atras atenția și, fără să-l observe, a luat cartea și s-a ascuns în podul școlii și a început să o citească. Lumea aprofundată este un loc plin de creaturi magice și basme, un minunat regat fantastic. Condusa de Craiasa Copila, care se afla pe tronul regatului inca de la infiintare, Fantasia este in pericol de a fi distrusa din cauza unei boli misterioase. Trimiși din toată țara au venit să anunțe un carnaval care va mătura vastul regat. Craiasa a trimis cel mai priceput doctor și simbolul ei AURYN să găsească un băiat care caută un leac. După ce l-a găsit, el a comandat-o pe AURYN și i-a spus despre starea gravă a reginei și despre dorința ei de a căuta tratament.


romanaegrele10: Buna! Ma poti ajuta la romana? Intrebarea este postata
tomageorgescudaniela: ok
Alte întrebări interesante