Arte, întrebare adresată de cotocel, 9 ani în urmă

Am nevoie de o sceneta de halloween,ceva infricosator, amuzant, dar sa nu imi trebuiasca multe accesorii.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nutellaxox
5
Legenda spune ca orice om care merge in cimitir in mijlocul noaptii de Halloween poate sa vada fantome, dar petul este pierderea propriului suflet.

Intr-o astfel de noapte, un grup de prieteni au hotarat sa vada daca legenda era adevarata. Au mers in cimitir, dar unul dintre ei nu a indraznit si a hotarat sa   ramana la intrare. Baietii au inceput sa alerge prin cimitir si o buna bucata de timp nu s-a intamplat nimic. La un moment dat, baiatul ramas in afara cimitirului i-a vazut pe ceilalti indreptandu-se spre el cu niste ochi mari si iesiti din orbite.  

A inceput sa tipe, iar oamenii care locuiau in apropierea cimitirului l-au auzit si i-au venit in ajutor. Cand au ajuns, baietii erau morti, iar cel care ramasese in afara cimitirului a amutit si nu s-a putut afla nici pana azi ce se intampla, de fapt, in cimitir in noaptea de Halloween! (pentru sceneta) iar ca idee de costum poti sa te faci pisica (gasesti diverse tutoriale pe youtube si alte site-uri sau iti pictezi fata jumi-juma..adica o parte buna (cu alb sa zicem) si una sinistra cu negru (mascarici,clown ,mim) :)

cotocel: Multumesc dar am nevoie si de conversatii si de fantome care sa spuna boooo... si copi, dracula, vrajitoare ceva pentru o sceneta de vreo 6-7 copii care sa interpreteze
Răspuns de Klepsidra
3
Creezi multe concursuri gen:cel mai frumos costum/cel mai bun dovleac. Apoi te joci jocuri precum ''Scaunele muzicale'' sau ''Gura monstrului.''(Aveţi nevoie de un carton mare, markere, şi pungi cu fasole. Cartonul trebuie să-l desenaţi cu un monstru cu gura căscată. Decupaţi gura. Jucătorii la star trebuie să arunce săculeţii cu fasole prin gura monstrului. Câştigă cei care reuşesc de mai multe ori. Sau se pot elimina cei care nu reuşesc, continuându-se jocul până când rămâne un singur jucător.)

cotocel: Multumesc mult de tot... e genial :*
Alte întrebări interesante