Limba română, întrebare adresată de miclausandreea4, 7 ani în urmă

Am nevoie de o scrisoare adresată unei prietene eu fiind într-o tabără la munte as vrea sa fie originala dau coroană și 25 p

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Jo0
6

Răspuns:

Explicație:

Dragă .........,

Iti scriu aceste rânduri dintr-o tabără la munte plină de aventuri și experiențe inedite.

Pana la urma sa stii ca nu imi pare rau ca am ales sa vin , chiar imi place  am făcut drumetii pe trasee montane spectaculoase și am admirat peisajele. Am simțit libertatea și aerul proaspăt al munților și am realizat cât de mici suntem în fața naturii.

De asemenea, am făcut și canoe pe râu, unde am experimentat o nouă senzație de aventură. Am văzut peisajele pitorești  și am simțit forța cursului de apă. A fost fantastic!

Dar cele mai memorabile momente au fost în fața focului de tabără, unde am împărtășit povești și am râs până nu am mai putut. Am cunoscut oameni minunați, am legat prietenii și am avut parte de experiențe pe care cu siguranță nu le voi uita niciodată. Maine avem in plan un parcurs/traseu intre copaci sper sa vin intreaga acasă....sa nu imi rup vreo mâna , vreun picior.... :)))

Îți promit că îți voi spune totul despre aventurile mele când ne vom vedea. Îmi pare rau ca nu esti aici si deabia astept sa ne vedem si sa imi povestești si tu cum ti-ai petrecut vacanța.

Până atunci, îți trimit îmbrățișări calde și multi pupici.

Cu drag.....

Sper ca te poți inspira din ce am scris.....


miclausandreea4: mulțumesc mult
miclausandreea4: ❤️
Alte întrebări interesante