Limba română, întrebare adresată de georgimM16, 8 ani în urmă

Am nevoie de o scrisoare către Romania, cel puțin 100 de cuvinte, URGENT, dau coroană!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreea190810
0

Răspuns:

Dragă Românie,

Iartă-ne pentru că n-am știut să te apreciem și te-am lăsat să fii bătaia de joc a tuturor. Că te-am urât, că am fugit de tine, că n-am vrut să te mai vedem niciodată, deși vina era doar a noastră. Tu nu ai greșit cu nimic.

Iartă-ne că n-am știut să alegem și te-am lăsat pe mâna lor, lipsită de apărare. Că am avut încredere în cei care s-au prefăcut că îți vor binele, ca mai apoi să își arate adevărata față. Când a fost prea târziu.

Iartă-ne că te-am lăsat să fii furată, mințită, bătută, umilită și maltratată. Iar în tot acest timp am ales să fim doar simpli spectatori. Iartă-ne, dacă nu e prea târziu.

Să știi că în ultimele luni ne-am gândit cum să fugim de tine. Recunosc, disperarea ne-a luat mințile. Dar iartă-ne, Românie dragă, căci am trecut prin momente îngrozitoare. Erau zile când speram la o minune, speram că cineva de sus se va uita și la noi, pentru că ei… Românie dragă, erau orbiți de puterea pe care reușeau să o aibă.

Astăzi, după atâtea luni de chin, te-am găsit îmbătrânită și plină de riduri, însă am speranța că vei renaște și îți vei deschide aripile obosite pentru a te ridica tot mai sus, continuând să ne arăți că bunătatea ta nu are seamăn în lume.

Iar noi poate vom învăța ceva și din această lecție…

Cu respect, (numele tau)

Sper te-am ajutat! Și eu am avut această temă!

(◍•ᴗ•◍) Coroană?(。•̀ᴗ-)✧


andreea190810: Mersi!(◕ᴗ◕✿)
georgimM16: mulțumesc, chiar mai ajutat❤️
andreea190810: ✧◝(⁰▿⁰)◜✧
andreea190810: Cu plăcere!
andreea190810: doar ți-am spus...am avut și eu tema (◡ ω ◡)
Alte întrebări interesante