Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

am nevoie de ori ce compunere dau coroană

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Florina350
1
Am fost odată la mare. Acolo este foarte frumos. Însă mama ne lasă să facem aproape ce dorim. Am fost la un spectacol de teatru singura, și am doar 10 ani. Sora mea are 2 ani. Odată eu m-am dus cu sora mea în apa. Puțin, ea s-a speriat dar și eu m-am speriat, atunci ea a început sa plângă ca Cum iar fi intrat ceva în picior. Mama a venit îndată,și a luat-o. A chemat medic, și atunci s-a uitat și chiar i-a intrat ceva în picior. Atunci am mers la spitalul județean, și era o scoică. A trebuit sa o scoată. Ea nu a plâns deloc! Ne-am întors înapoi la apa. A fost o zi minuntata!
Sper ca te-am ajutat! ❤❤❤❤

Utilizator anonim: de unde eşto
Florina350: ok
Florina350: Tu?
Utilizator anonim: eşti
Florina350: Tu?
Utilizator anonim: din sighişoara
Florina350: Italia
Utilizator anonim: tu
Utilizator anonim: aaaaaa
Utilizator anonim: tarw acolo am o prietenă
Răspuns de Fetty
2

                                    Vacanta de vara


   Într-o zi frumoasa de vara am plecat impreuna cu parintii mei la bunici. Acolo m-am distrat foarte mult , jucandu-ma cu iepurasul Topaila. Bunicul meu i-a dat de mancare , multa varza , iar bunica imi citea linistita o carte. Mi-a placut foarte mult povestea , iar apoi m-am gandit unde o sa urmeze sa merg.

    La un moment dat , mama mi-a facut o surpriza :

    - Draga mea , acum o sa mergem la mare !

    - Serios? Nu imi vine sa cred ! am exclamat eu.

    Am plecat impreuna spre mare , iar cand am ajuns si cand am vazut marea involburata am fost foarte fericita. Mama a pus umbrelele si tata mi-a umflat un colac. Am inotat in mare si am sarit peste valuri. Mama mi-a cumparat o inghetata de capsune , pe care am mancat-o cu multa pofta.

    M-am distrat de minune!

Alte întrebări interesante