Am nevoie de rezolvare completă! Dau coroană!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Explicație pas cu pas:
a) e=2x(b-1)
e=3x(b+3). De aici înlocuiesc unul din e
2x(b-1)=3x(b+3)
2b-2=3b+9
b=11 e=20 (nu știu dacă e corect deoarece nu am mai făcut de genul asta de mult)
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Evaluare Națională: Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Alte limbi străine,
9 ani în urmă