Am nevoie de rezolvarea acestei ecuații
2x(x-1)-(x-7)(x+7)=5-x^2+18x+66
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
2x^2-2x-x^2+49=-x^2+18x+71
x^2-2x+49+x^2-18x-71=0
2x^2-20x-22=0 |:2
x^2-10x-11=0
▲=100-4•(-11)=144 => rad▲=12
x1=(-10-12)/2=(-11)
x2=(-10+12)/2=1
x^2-2x+49+x^2-18x-71=0
2x^2-20x-22=0 |:2
x^2-10x-11=0
▲=100-4•(-11)=144 => rad▲=12
x1=(-10-12)/2=(-11)
x2=(-10+12)/2=1
altuditu00:
Dar ai gresit ex se termina cu +66 nu cu +71
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă