Limba română, întrebare adresată de Andrei25martie, 8 ani în urmă

Am nevoie de rezolvarea următoarei teme. Urgent!!! Tema fantasticului

Anexe:

Andrei25martie: Să aibă legătură cu tema fantasticului

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ivanoiualexianicole
0

Răspuns:

Explicație:

 Era odata unbaietel ce avea nevoie de nasturi noi la camasa.El era tare neastamparat si mereu isi pierdea sau rupea nasturi.de data aceasta el voia niste nasturi deosebiti,nasturi mov care erau facuti din cel mai bun copac.

  S-a dus repede la croitorie si  ia cerut doamei de acolo nasturi acesti .

   -Doamna ,va rog am nevoie de nasturi mov!

   -Ei,nu secapata asa usor mai baietel,trebuie sa promiti ca vei fi cel mai cuminte din intreaga lume,a spus doamna care a fost rugata de mama baietelului caci stia ca mereu isi rupe nasturi de la camasa.

   Baiatul a stat putin pe ganduri si a fost de acord.

   -Bine doar dati mi odata !

   -Fi atent ,ai promis!

   Si asa se face ca dintrun baietel neastamparat ce si pierde nasturi de la camasa a devenit unul ascultator care probabil inca mai are nasturi.

Răspuns de marinadina
0

Răspuns:

Titlu: Frumusetea primaverii

  Este o zi linistita de primavara, insa astazi cerul a vrut sa iasa in evidenta cu un violet iesit din comun... Discuta cu pasarelele voioase cum isi adora nuanta de albastru si ca ar vrea sa o pastreze.

  Eu sunt afara si admir frumusetea primaverii.Sunt la bunicii mei,in gradina. Totul pare diferit. Ma uit in jurul meu si vad un superb copac, care in ochii mei pare cel mai frumos copac vazut pana acum. Atentia mea se opreste asupra unor bile mici verzi care erau in acel pom. Era un cires! Prima data am crezut ca erau niste nasturi care dansau usor in vantul linistit... Ce imaginatie! Azi toata lumea e vorbareata; caci dintr.o data ciresul a inceput sa discute cu ciresele despre cum vor creste si ce culoare vor avea.

  Florile din gradina sunt la fel de minunate ca si ciresul si cerul. Peisajul nu putea fi complet fara ele. Pictate in toate culorile, ele pot doar sa iti imbie vazul, iar mirosul lor la fel.

  As fi putut sa stau si eu de vorba cu una dintre ele, dar eram prea fascinata de acest peisaj, asa ca am continuat sa le privesc si ascult pana luna si.a facut aparitia.

Explicație:

Sper sa iti placa !!


marinadina: Coroana??
Alte întrebări interesante