Limba română, întrebare adresată de nick9172, 8 ani în urmă

Am nevoie de rezumatul acestui text în maxim o ora va rog!
Dau 30 de puncte dar și coroana..

M-am așezat și m-am simțit dintr-o dată foarte bolnav "Germanii mă vor omorî în continuare", am crezut. "Știu că Scudder stătea în apartamentul meu și cred că mi-a spus planurile lor. Poliția va crede că l-am omorât. Mă duc pentru câteva săptămâni. Apoi mă voi întoarce la Londra și mă voi duce la poliție. M-am gândit că Scoția va fi un loc bun pentru a merge. Puteam să prind trenul de dimineață, dar cum am fost să ies din apartamentul nedetectat? Apoi, dintr-odată, am avut o idee grozavă. . Ideea mea era să-i împrumut pălăria albă și haina și cutia de lapte. Apoi puteam să mă îndepărtez de clădirea deghizată în om de lapte. Am strâns niște haine curate și ceva bani. Apoi m-am dus la culcare și am dormit câteva ore. . Acum erau douăzeci de minute până la șapte și omul de lapte a întârziat. Dar, dintr-o dată, am auzit zgomotul laptelui pe scări și am deschis ușa. "Intrați, vă rog, am spus." Vreau să vorbesc la tine. "A intrat în apartament, iar eu am închis ușa.„ Ascultă, am spus. „Vreau să mă ajuți." Am scos din buzunar o biletă de lire sterline încuviințează: „Dacă sunteți de acord, vă voi da asta.” Când a văzut banii, ochii i s-au deschis larg. "Ce vrei sa fac?" el "Lasă-mă să-mi împrumut hainele câteva minute. Nu pot explica nimic acum, dar mă voi întoarce în zece minute. Vei întârzia un pic, dar nimeni nu se va plânge și vei avea acești bani pentru tine. Bine, spuse el. ca și un pic de distracție. "Mi-am pus hainele și am ieșit din apartament, închizând ușa în spatele meu. Apoi, fluierând, am clătinat pe scări. Portarul din intrarea principală mi-a spus să fac mai puțin zgomot. Evident, deghiza funcționa. În prima stradă, am scos hainele laptelui și m-am îndreptat spre stația St Pancras.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Darixdarixia2008
1

Răspuns:

În text este vorba despre un om care credea că fi omorât de Germanii deoarece se credea că știa un anumit secret.

Pentru a evita acest lucru ,el face un plan ca sa plece de acolo.Tinand cont de faptul că erai soldați Germani peste tot,el se gândește să îi dea o bancnota de cateva lire omului cu lapte pentru ai lua hainele si a ajunge deghizat la gara.

Zis si facut. Cand omul cu laptele a ajuns s-au înțeles și el a plecat deghizat.Cand a trecu pe lângă soldații nici nu a fost observat.

Așa planul a decurs perfect.

Alte întrebări interesante