Franceza, întrebare adresată de vasilemusat70, 8 ani în urmă

Am nevoie de traducere din franceza in romana .Cel ce va copia de pe google translate ii dau report!!!
L'homme Capricorne a peut-etre une ride plus marquee que les autres:la ride du lion.Il est en effet serieux,droit et discipline ,pas du genre a rigoler a la moindre petite blague.Les autres signes du zodiaque lui reprochent parfoais de ne pas rever.L'homme Capricorne s'economise et s'organise pour faire plus ,avec le moins de moyen possible.Le Capricorne investi et cherche des valeures sures.C'est aussi pour cela qu'il est tres attache a la famille et au fait de transmettre des possessions de generations en generation.
L'homme Capricorne est determine integre,il a confiance en luis mais ne se surestime pas.Si'il ne croit pas aux regles de la societe,cellas qu'il se croit lui-meme sont justes et bien pensees.Mais son cote serieux peut le rendre taciturne ,il ne cherche pas a etre avenant et peut se montrer rancunur.Le Capricorne a une memoire d'elephant ,et si vous lui causez du tort,il y a fort a purier qu'il s'en souvendra taute sa vie.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deliaape
2

Barbatul Capricorn poate are un rid in plus fata de ceilalati : ridul leului. El este de fapt serios, cinstit si disciplinat, nu este genul sa rada la orice gluma mica si slaba . Celelalte semne zodiacale ii reproseaza cateodata ca nu este suficient de visator. Barbatul Capricorn economiseste si se organizeaza in asa fel incat sa faca cat mai mult cu minimum posibil. Capricornul investeste si cauta doar valori sigure (sau investeste in lucruri care nu se devalorizeaza niciodata). Din acest motiv este foarte atasat familiei (sau este familist) dar atasat si de faptul ca vrea sa stransmita averi ce le poseda sau ceva valoros din generatie in generatie. Barbatul Capricorn este hotarat si implicat sau integru, are incredere in el dar nu exagereaza pe aceasta tema (nu se supraestimeaza).

Daca nu crede in regulile societatii, crede in propriile reguli care sunt corecte si bine gandite din punctul sau de vedere.  Dar latura sa serioasa il poate transforma intr-o persoana inchisa (care nu vorbeste prea mult, tacut), nu cauta sa fie sociabil sau prietenos si se poate arata chiar si ranchiunos. Capricornul are o memorie de elefant (adica o memorie de geniu) iar daca cineva ii face rau exista multe sanse ca acesta sa isi aminteasca toata viata.


deliaape: Hai ca e de bine ;)
Alte întrebări interesante