Engleza, întrebare adresată de antonetaelena, 9 ani în urmă

Am nevoie de traducere. mersi mult
Once upon a time ,there was a man who had three daughters. The family didn 't have much money and they had to work hard to survive . Only the youngest daughter tried to be brave and happy . her name was Beauty because she was very beautiful. One day the father decided to go away and earn some money . the two eldest daughters asked for new clothes and jewellery, but Beauty said that she would just like a rose.
As the father was walking back throught the forest , he found a large castle. In the garden, he saw some roses and remembered his promise to Beauty. As he picked one, a terrible Beast appeared , who was angry that he had taken a rose. The Beast said he would kill the nan unless he could maryy one of his daughters

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anutadraguta
2
A fot o data,un barbat care avea 3 fete.Acea familie nu avea foarte multi bani si ei au trebuit sa lucreze din greu pentru a supravietui .Cea mai mica fata a lui era curajoasa si fericita.Numele ei era frumoasa deoarece ea era frumoasa .. Într-o zi, tatăl a decis să plece și să câștige niște bani. Cele mai în vârstă două fice au cerut haine noi si bijuterii, dar Frumoasa a spus că ea ar dori doar un trandafir.Barbatul a avut de mers pe jos înapoi crezut pădure, el a găsit un castel mare. În grădină, a văzut niște trandafiri și adus aminte de promisiunea lui de a o aduce pe Frumoasa. El a ales un trandafir, iar o bestie teribilă a apărut, care era supărat că el a luat un trandafir,ia zis sa i.o aduca pe Frumoasa.Bestia a declarat că va ucide dacă nu o va putea aduce pe frumoasa. Sper ca ti.am fost de ajutor...te pup(p.s. nu am luat dupa google translate)

antonetaelena: telefon
anutadraguta: pai mai sus de comentarii scrie 6 comentarii.Multumesc.Evalueaza
anutadraguta: nu?ma rog acum 7 comentarii
antonetaelena: am dat
anutadraguta: si da pe 5 stelute la evalueaza
anutadraguta: dupa o sa.ti apara cv de genu marcheaza ca cel mai bun
anutadraguta: da acolo
antonetaelena: gata? nu stiu ce am facut. asa ?
anutadraguta: gata merci
antonetaelena: cu placere
Răspuns de RallyElena
2
A fost odata ca niciodata, un om care a avut trei fiice.Familia nu a avut prea multi bani si au trebuit sa lucreze din greu pentru a supravietui.Numai cea mai tanara fiica a incercat sa fie curajoasa si fericita .Numele ei era Frumoasa pentru ca ea era foarte frumoasa. Intr-o zi tatal a decis sa plece si sa castige niste bani ,cele mai in varsta fiice au cerut haine noi si bijuterii dar Frumoasa a spus ca ea ar dori doar un trandafir.
Ca tata a mers pe jos inapoi in padure , si a gsit un castel mare. In gradina, a vazut niste trandafiri si si-a adus aminte de promisiunea lui catre Frumoasa. El a ales unul si o bestie teribila a aparut care a fost suparat ca a luat un trandafir.
Bestia a spus ca il va ucide daca nu se va marita cu una din fiicele lui.


antonetaelena: mersi :*
RallyElena: cu placere
nick2015: Uitete pe google transleate
Alte întrebări interesante