Engleza, întrebare adresată de Viper99, 8 ani în urmă

am nevoie de traducerea a tot ce este in poza
dau coroana​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pta26
1

Răspuns:

Închide ochii și imaginează-ți plaja perfectă. Nisip moale de ceapă albă, mare albastră frumoasă și temperatura la grade Celsius constante. Dar așteaptă, există mai multe: niciun risc de intervale de arsuri solare, cele mai bune valuri de surfare imaginabile. 1 Datorită tehnologiei moderne și a minunilor științifice, această plajă chiar există și se află pe insula Kyushu din sudul Japoniei

Într-un complex de stațiuni numit Seagaia veți găsi Domul Oce. Ocean Dome conține, printre altele, cea mai mare mare artificială din lume, lângă cea mai mare plajă interioară. Temperatura apei este menținută la 28 C și aerul la 30 C.

Domul are tot ce v-ați aștepta să găsiți pe o mare insulă tropicală! Există peșteri, cascade, palmieri mici și asta e doar începutul. Există un vulcan creat de om care erup în mod regulat, alunecări de apă, o piscină cu valuri și chiar o plimbare cu pluta de realitate virtuală în care pasagerii sunt aruncați, scuturați și stropiți cu apă.

Există multe de făcut pentru întreaga familie din Seagaia. Dacă doriți o pauză de la plajă, puteți vizita pădurea tropicală din Los World. 3 Există, de asemenea, un carnaval pe plajă organizat în fiecare după-amiază cu dansatori și muzicieni îmbrăcați în costume colorate din Caraibe, iar seara are loc un spectacol spectaculos susținut de dansatori acvatici.

În Seagaia nici nu trebuie să purtați bani cu voi. 4 Acest tip de vacanță este minunat pentru oricine îi place să stea întins pe „plajă” sau să înoate în focă fără a fi nevoie să verifice mai întâi prognoza meteo. De fapt, mulți oameni de afaceri japonezi și lucrători de birou vin aici doar să se relaxeze și să se relaxeze după o săptămână grea de muncă.

Bineînțeles, nici o vacanță pe insulă nu este completă fără hoteluri de lux, buticuri și o mare varietate de restaurante, de la mese rafinate la fast-food, iar Seagaia le are pe toate. 5 Ocean Dome se simte atât de real încât vizitatorii stațiunii folosesc în continuare loțiuni de bronzare și poartă pălării, chiar dacă „lumina soarelui” este artificială și inofensivă.


pta26: sper ca e bine
Viper99: ms foarte mult, coroana
Viper99: mai pun o poza tot cu ceva de tradus
Viper99: poate o poți face
Viper99: coroana
Alte întrebări interesante