Engleza, întrebare adresată de middle97, 8 ani în urmă

Am nevoie de traducerea acestui text din engleza in romana...fără google translate.doar cine se pricepe foarte bine,va rog!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DitamaiȘobolanul
1
GRAD a fost creat de către și pentru profesioniști ai relațiilor familiale care sunt la fel de interesați de ceea ce se întâmplă în interiorul familiei cât și de modul în care membrii familiei interacționează cu mediul lor social. Elaboratorii GRAD recunosc publicațiile ce atestă faptul că în observarea unor asemenea procese familiale este necesară utilizarea perspectivei diverșilor membri ai familiei în elaborarea studiilor. Deși GRAD a fost proiectat pentru a suporta colectarea datelor provenite din perspective multiple - adolescenți, părinți și alți adulți tutelari și experți - doar perpectiva părinților a fost utilizată în analizele actuale, prezentând o semnificativă limitare asupra a ceea ce poate fi spus în cazul schimbărilor ce pot surveni dacă și când alte perspective ar fi considerate. Așadar studiile viitoare negreșit vor trebui să implice perspectiva diverșilor membri ai familiei oriunde este posibil.
În acest articol ne asumăm ideea că abilitatea de a discrimina este cel mai potrivit indicator al preciziei în predicții, dar alegerea indicatorului depinde bineînțeles de cazul în sine. De exemplu, din punctul de vedere al siguranței publice, folosirea celor 2 capitole GRAD privind responsabilitatea și educația s-ar materializa prin omiterea anacronică a doar 3 procente din totalul eșantionului. Totuși, ținând seama de numărul relativ mare de rezultate fals pozitiv, s-ar dori un predictor mai conservator deoarece doar două treimi din eșantion ar fi tratate corespunzător. Acest lucru este important mai ales din punctul de vedere corespunzător alocării resurselor unde minimizarea rezultatelor fals pozitive ar fi o prioritate.
Totuși, în cele din urmă, cel mai bun mod de a distinge între activitățile de recidivă este activitatea de după data arestului. De exemplu, dacă un tânăr infractor ce prezintă riscuri și nevoi educaționale este arestat, nu acele riscuri sau nevoi per se îi vor aduce ei sau lui un nou arest în viitor. Mai precis, o nouă infracțiune va fi prezisă de inabilitatea tânărului de a urma ( și a fi cooptat de) o școală și un context laborios ce promovează comportamentul pro social. Acest lucru indică spre o altă limitare semnificativă a prezentului studiu și anume, cantitatea și tipurile de servicii oferite tinerilor prin efortul de programare diversă nu au fost urmărite și prin urmare nu s-au luat în considerare, în analizele prezente.
Atenția spre livrarea serviciilor imediat după eforturile de evaluare inițială ar trebui să fie indiscutabil principalul interes al următorilor pași făcuți pentru a îmbunătăți potențialul elementelor de estimare al GRAD.

DitamaiȘobolanul: Vreau șii eeuuu corrooniițțăă
middle97: Cum dau?
Alte întrebări interesante