Engleza, întrebare adresată de amarcea46, 8 ani în urmă

Am nevoie de traducerea acestui text în romană urgent! Va rog…

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sonia128
0
I-a dat fiecărui pui alfa un rucsac care conține unitatea radio și zece copii ale jocului pentru a le transmite prietenilor săi. Angel a luat patru copii ale jocului la școală a doua zi, iar când le-a scos în cantină și le-a înmânat prietenilor săi. ei – și ceilalți studenți mai puțin norocoși – au fost atât de imediat impresionați. Au început să se joace imediat, fără să se uite la instrucțiuni - abordarea clasică a băieților față de jocurile video și computerele.

Producătorii au spus că jocul nu a fost conceput pentru a fi folosit la școală, dar neoficial, toată lumea știa mai bine. În câteva săptămâni, a fost jucat în autobuzul școlar, în holuri și în clasă în 900 din cele 1.400 de școli din Chicago.

Între timp, căutarea următorului mare joc 70 începe la Hasbro cu o sesiune de brainstorming în care designerii și marketerii stau în jurul unei mese și spun în mod repetat: „Nu ar fi grozav dacă...

Adaptare din THE INDEPENDENT ON SUNDAY

voi portocaliu

Unul dintre puii alfa pe care i-au ales a fost Angel Franco, un jucător entuziast de jocuri video. A fost invitat la clădirea de birouri Hasbro din apropierea centrului orașului, unde el și alții au fost duși într-o sală specială de conferințe. Necunoscut pentru niciunul dintre băieți, cercetătorii de piață de la Hasbro stăteau în spatele unei oglinzi unidirecționale în camera alăturată, urmărindu-le în secret reacțiile.

35 Liderul sesiunii, un tânăr îmbrăcat lejer, numit Nino, a prezentat jocul, explicând. „Te-am ales pentru că ești cei mai tari și amuzanți băieți din școala ta. Ridică-ți mâinile dacă ești cool. Fiecare mână s-a aruncat în sus. Apoi Nino a dezvăluit ce era special la joc - un transmițător radio care permitea unui jucător să concureze. împotriva oricărui alt jucător pe o rază de 10 metri. „Să presupunem că ești la școală și aștepți să intri în clasă, iar prietenul tău are unul”, a spus Nino. „Tu ai putea fi într-o cameră, iar el ar putea fi într-o altă cameră și ai putea să te lupți... și nimeni altcineva nu ar ști că ești

jucându-vă unul pe altul”.

Compania lider de jucării Hasbro a petrecut câțiva ani dezvoltând un nou joc video despre un virus extraterestru. Modalitatea evidentă de a comercializa un astfel de tip ar fi să organizezi o campanie uriașă. Dar Hasbro s-a gândit la o altă posibilitate: să ofere copii gratuite ale jocului celor mai tari copii pe care i-au putut găsi și să-i lase pe aceștia să facă marketing. Așa că cercetătorii de piață de la Hasbro au intrat în locurile de joacă din Chicago căutând ceea ce ei numesc pui alfa, băieții care stabilesc tendințele în modă printre alții de vârsta lor. S-au apropiat de băieți cu vârsta cuprinsă între opt și treisprezece ani și le-au pus pe toți aceeași întrebare: „Cine este cel mai tare copil pe care îl cunoști? Nu s-au obosit să le întrebe pe fete, care par să definească răcoarea într-un mod diferit de băieți. Când cercetătorii li s-a dat un nume, îl căutau pe acel băiat și îi puneau aceeași întrebare. Scopul lor era să urce pe scara răcorului", ca și punând aceeași întrebare din nou și din nou până când

87%

20, cineva a răspuns în cele din urmă: „Eu. Atunci au avut un pui alfa – cel mai tare copil din școală. În foarte scurt timp, cercetătorii au pus întrebări.

elevii din majoritatea școlilor din oraș și au identificat puii alfa printre aceștia. Apoi le-au făcut o ofertă care suna prea bine pentru a fi adevărată - firma le-ar plăti 30 de dolari pentru a învăța să joace un nou joc video.

Citire: întrebări cu răspunsuri multiple (Partea 1)

1 Veți citi un extras dintr-un articol de ziar despre modul în care o companie a comercializat un produs nou. Mai întâi, citiți titlul și introducerea.

1 Ce crezi că sunt puii alfa? 2 De ce ar putea compania să fie interesată de puii alfa?

2 Acum citiți rapid întregul articol. sa vad daca ai dreptate.

3Discutați care credeți că este cel mai bun mod de a aborda tipul de sarcină din exercițiul 4. Dacă este necesar, priviți înapoi la procedura sugerată de pe pagina
O companie dezvoltă un joc video despre un virus extraterestru. Cum îi fac pe copii să-și dorească asta? Răspunsul este ușor: îl oferă celor mai tari copii pe care îi pot găsi.
Alte întrebări interesante