Limba română, întrebare adresată de allyallexandra7, 9 ani în urmă

Am nevoie de un eseu de 100de cuvinte cu titlul "vreau să schimb lumea".
Mulțumesc :)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Adr3an
1
De acum in colo voi vrea să schimb lumea.O să încerc să strâng toate mizeriile de pe jos și de prin ape,o să îi conving pe cei care fumează să se lase deoarece vor polua foarte mult natura.Am să fac niste foii care le voi pune pe toate mașinile din oraș în care să le explic că sa meargă mai mult pe jos sau cu bicicleta.Pe copaci voi pune niste foi care spun:Nu mă tăia,am si eu o viață ca voi.Voi avea nevoie de ajutor și de voluntari.

allyallexandra7: mersi mult :)
Adr3an: Nu ai pentru ce!
Răspuns de Aalexaa
2
Lumea nu este mereu roz. Nu e mereu rozul inchis care isi doresc oamenii sa fie. Nicidata lumea nu va putea atinge acest punct culminant de fericire deoarece fiecare om sufera dintr-un motivsau altul. E bine sa visam ca lumea se va schimba intr-o zi... Dar mereu aceste vise sunt doar basme. Doar in basme se pot intampla lucruri magice.
Eu cred ca lumea se poate schimba si voi face tot posibilul sa fie atinsa aceasta nuanta de fericire pura. Voi face tot posibilul ca oamenii sa fie mai buni, mai iertatori, sa lupte pentru ceea ce vor, la fel cum face si Prâslea, amicul nostru din basmul "Praslea cel voinic si merele de aur". Nu ma voi lasa batuta si voi continua sa lupt pentru ceea ce vreau!

allyallexandra7: mersi :)
Aalexaa: Pentru putin
Alte întrebări interesante