Studii sociale, întrebare adresată de oprea151222, 8 ani în urmă

am nevoie de un eseu de minim 200 de cuvinte la una din teme:
1)"Prostituția, sclavia și traficul de persoane. Practici mondiale de eliminare a acestuia"
2)"Abuzul de droguri și crimele: poate societatea să rupă această legătură cu ajutorul legilor?"
3)"Psihologie și criminalitate. Sunt unii oameni mai predispuși să încalce legea decât alții?"​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alessiastanescu
1

Răspuns:

Voi alege a treia tema

Psihologie si criminalitate.Sunt unii oamenii mai predispusi sa incalce legea decat altii

Din punctul meu de vedere toti oamenii sunt predispusii sa incalce legea deoarece toti cand descopera afacerile ilegale vor incepe sa devina interesatii chiar daca la inceput nu vor parea.

De asemea din fericire inca mai exisa din fericire si o mica parte din populatia oamenirii care nu sunt de acor cu lucrurie ilegale chiar daca poti fi platit mai bine decat de la un serviciu obisnuit.

Punctul meu de vedere este ca toti suntem in aceeasi masura predispusi la a incalca legea constienti sau nu ca vor aprea consecinte pe masura.Din nefericire exista oamenii cu joburi bine platite care constienti se baga in lucruri atat de murdare care nu vor ajunge sa fie descoperiti fiindca nimeni nu are curaj sa ii toarne de teama ca ei sau familile acestora vor pati ceva.Acestia ajungand sa apere spatelele infractor cautati in toata lumea care nu ar trebui sa se afle in libertate fiindca risca viata cetateniilor.

Eu consider ca am ajuns intr-un punct de in care trebuie sa iti faci dreptate singur  considerand ca violenta nefiind o solutie decat daca este necesar in situatii disperate.Am ajuns intr-un punct in care consider ca orice fata sau baiat trebuie sa invete metode de aparare sau sa stie cum sa iasa din anumite situatii.

Sper ca te-a ajutat raspunsul meu.Imi cer scuze daca exista greseli gramaticale si sper ca s-a incadrat in numarul de cuvinte.


oprea151222: Mulțumesc mult!
Alte întrebări interesante