Limba română, întrebare adresată de popralucadenisa23, 8 ani în urmă

AM NEVOIE DE UN MODEL DE PORTRET CARE SĂ AIBĂ CEL PUȚIN 150 DE CUVINTE (O COMPUNERE) .ÎN CARE SĂ ÎȚI DESCRI CEL MAI BUN PRIETEN.
vă rog ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefan171041
1

Pe prietenul meu il cheama Ion. El are 12 ani, si este din Bucuresti. Are parul blond, ochi verzi, si este poznas de fel! Eu il consider cel mai bun prieten pentru ca poti avea incredere in el, este grijuliu, ordonat, destept, si este bun la suflet. Stiu ca intr-o vacanta de vara eram afara, si niste copii rai au incercat sa ne bata, el cu curaj, a sarit in apararea mea! Ion este cel mai bun prieten al meu si sper sa fim mereu!


popralucadenisa23: msss
popralucadenisa23: mss
popralucadenisa23: ms
popralucadenisa23: mult
Răspuns de ORYUS
1

Răspuns:

Din clipa in care l-am cunoscut, mi-am dat seama ca vom deveni foarte apropiati, ca doi frati. Îl apreciez foarte mult pentru ca ma intelege, ma face să râd și ma incurajeaza la nevoie.

Unele prietene ma invidiaza, dar eu le spun ca Tudor imi este doar cel mai bun prieten. Cu timpul, am inceput sa inteleg de ce erau invidioase in ochii lui albastri ca bolta cereasca s-ar putea pierde orice fata, dar eu vad in ei un om putemic şi un amic loial. Parul auriu ca razele blândului soare il pune în evidentă chipul luminos, angelic

Este o fire ambitioasă şi poate obtine tot ce-și pune in minte. Practica judo de performantă, dar este indragostit şi de fotbal, baschet şi inot. Fiind unele dintre sporturile mele preferate, ne uitam impreuna la unele meciuri şi competiţii.

Adora petrecerile și radiază de fericire când este admirat şi in centrul atenției, dar câteodată are tendința să exagereze şi să se dea mare.

Cel mai mult imi place firea sa vesela, Oricât de rau m-as simti, el reuseste sa-mi readuca buna-dispozitie. De altfel, in preajma lui oncine se distrează şi se simte bine.

Nu o sa incerc niciodata sa-l schimb şi ii multumesc ca imi este mereu alaturi şi ca pretuieste prietenia mea...

Explicație:

sper ca ajuta. succes


popralucadenisa23: nu v-ați gandit ca mama e cea mai bună prietenă?
popralucadenisa23: eu asta am scrie
popralucadenisa23: scris*
Alte întrebări interesante