Limba română, întrebare adresată de cornelia12345, 8 ani în urmă

Am nevoie de un rezumat cu detalii urgent! Va rooog. Dau coroana!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandra123563
0

Răspuns:

Explicație:

Intr-o dimineata de august, tatal ii propune baiatului sa mearga la pescuit. Baiatul ar fii preferat sa ramana acasa pentru a-si putea termina cartea de citit. Cu toate acestea , la insistentele tatalui , Mimi, il insoteste. Cei doi au pasiuni diferite, motiv pentru care tatal, nu manifesta interes pentru care fiul isi petrece timpul liber.

Pentru tata, pescuitul inseamna relaxare, in timp ce Mimi, vede relaxarea citind, considerand cartile un mijloc de a calatori imaginar.

Tatal afla ca fiul vrea sa devina fie scriitor, fie astronaut, fie matematician, meserii anormale din punctul sau de vedere. Pe Mimi nu-l intereseaza niciuna dintre meseriile recomandate de tatal sau din care ar putea castiga bani multi. Baiatul nu isi doreste o meserie care sa-l oblige sa stea mereu in aceelasi loc. In cele din urma, tatal ii spune fiului ca ii respecta dorinta in ceea ce priveste meseria pe care vrea sa o urmeze , chiar daca este septic. Il sfatuieste pe Mimi ca este esentiala invatarea si ca momentul prezent este realitatea de care trebuie sa se bucure.

Coroana?


cornelia12345: oare cum se da coroana
Alte întrebări interesante