Limba română, întrebare adresată de umwhyuasking2222, 8 ani în urmă

Am nevoie de un rezumat mai lung pentru cartea "Un barbat pe nume Ove" Va rog! Urgent daca se poate!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lera2263
11

Ove este un om batran si simte ca nu are nici un motiv sa traiasca. Dupa moartea sotiei sale Sonja, el este singur si vrea sa se sinucida. Ove functioneaza intr-o rutina stricta si cu un set de credinte la care nu exista loc de abatere. In timpul plimbarii de dimineata, el nu reuseste niciodata sa verifice daca masinile au fost furate de pe banda lui rezidentiala. El a planuit chiar si pentru moartea sa iminenta in cel mai mic detaliu. De la facturile achitate pana la

tinuta pe care o va burta pe ultimul drum


Lera2263: Rutina lui este intrerupta cand Parvaneh- un refugiat iranian si familia sa se muta alaturi de el. Sosirea lui aduce o schimbare revigoranta in existenta singuratica a lui Ove si ii ofera un motiv sa traiasca din nou. Linia romanului ramane tragica si incurcata si dezvolta o poveste de dragoste care va atinge nucleul inimii oricarui cititor.
Lera2263: Intr-o zi de marti, Ove se trezeste singur. Ramas fara sotie, batranul devine foarte moracanos. Dar il putem invinui? Desi este un om care la suprafata pare rau, este plin de iubire. Viata lu ieste data peste cap cand un cuplu tanar se muta in apropierea lui. Copiii acestui cuplu vor schimba batranelul in mod fundamental.
Lera2263: asta face parte din rezumat
umwhyuasking2222: Multumesc extraordinar de mult!
Alte întrebări interesante